MICHELIN Guiden til Italia er et nøye gjennomarbeidet verk som gir objektive anbefalinger til et mangfold av restauranter. Anonyme inspektører benytter den anerkjente Michelin-stjernesystemet for å lage en omfattende samling av fremragende spisesteder som passer alle budsjetter. Guiden anbefaler hele 1,900 deilige restauranter, fra stjernemerkede spiseopplevelser til høyt vurderte spisesteder for spesielle anledninger. I tillegg inkluderer den priser som Bib Gourmand, som indikerer rimelige og hyggelige måltider, samt tallerkener som markerer restauranter med gode menyer. Guiden dekker både tradisjonelle retter og menyer fra stjernesteder for enhver anledning. For å gjøre besøket ditt minneverdig, har MICHELIN-guiden et brukervennlig format med: * Dybdebeskrivelser for to- og tre-stjerners restauranter * 24 magasin sider om italienske gastronomiske nyheter, kokker og trender * Tematiske indekser for å hjelpe deg med å ta riktig valg * Kulturell og praktisk informasjon * Kjøkken fra hele verden, for alle prisklasser * Bykart som viser plasseringen av restaurantene.