Boken "Jackfruit and Blue Ginger" av Sasha Gill er mer enn bare en oppskriftsbok for veganere; det er en berikende samling av asiatiske favoritter med en plantebasert vri. Dette verket er perfekt for alle som setter pris på bøker som "Plenty", "Bosh!" og "Eat Vegan", og som ønsker å utforske de livlige smakene i asiatisk matlaging. Når Sasha Gill bestemte seg for å bli veganer, ville hun ikke gå glipp av de intense smakene fra sine kjære asiatiske retter. Derfor begynte hun å 'veganisere' dem. Som medisinstudent i Storbritannia, langt fra sitt barndomshjem i Singapore, har Sasha en god forståelse for hva det vil si å ha begrenset tid og budsjett. Flertallet av oppskriftene hennes er raske å lage og krever ikke dyre ingredienser. Gjennom konstant eksperimentering har hun utviklet retter som er like smakfulle og tilfredsstillende som de hun husker fra gateboder og familiemiddager; men med plantebaserte alternativer i stedet for kjøtt og fisk. Sasha henter inspirasjon fra de rike smakene i Asia og inviterer deg til å nyte hennes uimotståelige oppskrifter som inkluderer: * Jackfruit biryani * Blomkål-samosaer * Luftige peanøttpannekaker * Kremspinat-curry med sprø tofu * Shiitake ramen * Vegansk.