I 'Jacques Pépin Cooking My Way' deler mesterkokk Jacques Pépin sine innganger i kunsten å lage mat økonomisk hjemme. Boken inneholder over 150 oppskrifter og gir oss verdifulle tips om hvordan man kan spare penger, tid og arbeidsinnsats uten å gi avkall på smak. Alle store kokker vet at det er viktig å unngå svinn av ingredienser, tid og innsats. For Pépin handler det om å tenke effektivt også når man lager mat hjemme. Hans ekspertise viser hvordan man kan handle sesongens råvarer når de er rimeligst, mest smakfulle og fullt av næringsstoffer. Han oppfordrer også til å utnytte rimelige kjøtt- og fjærkretyper, samt å bruke opp alle ingredienser maksimalt, for eksempel ved å spare på skiver av kjøtt og grønnsaker for å lage kraft, suppe eller saucer. Restemat kan også forvandles til en ny og fornøyelig rett. Med mer enn 150 oppskrifter, samt en illustrert meny for hver sesong, gir denne boken både inspiration og praktiske løsninger for den økonomisk bevisste kokken.