Boken 'Jam Bake' av Camilla Wynne er en unik veiledning for både konservering og baking, fylt med delikate oppskrifter på hjemmelagde syltetøy og fristende desserter som fremhever dem. Som konditor og en av Canadas få mestre innen konservering, adresserer Camilla en av de vanligste spørsmålene hun får: Hva annet kan jeg gjøre med syltetøyet utover å smøre det på brødskiva? Med 'Jam Bake' får leserne en lettfattelig guide som gjør konserveringsprosessen enkel og trygg, noe som gir mer selvtillit til alle som ønsker å prøve seg på konservering hjemme. Boken innledes med en strømlinjeformet prosess for hermetisering, samt en generell veiledning til å lage enkle og smakfulle syltetøy. Camilla gir også nyttige tips om hvordan man kan dele opp syltetøyproduksjonen i små, håndterbare oppgaver som kan fordeles over dager eller måneder. For dem som har det travelt, inneholder boken også forslag til kvalitetsfremstilt syltetøy som kan brukes i dessertoppskriftene. I tillegg er oppskriftene merket med vanskelighetsgrad, slik at du enkelt kan vurdere om du vil bake for eksempel valmuefrømuffins eller andre deilige kreasjoner.