Jerry Thomas Bartenders Guide 1887 Reprint av Jerry Thomas
Produktbeskrivelse
Boken 'Jerry Thomas Bartenders Guide 1887 Reprint' er en uavkortet gjengivelse av den ikoniske bartendermanualen fra 1887, med en ny introduksjon av Ross Bolton. Denne klassiske boken regnes som den første ekte cocktailboken og inneholder tidløse oppskrifter som Mint Julep og Daisy. Første utgave ble kjent som 'How to Mix Drinks,' eller 'Bon Vivant's Companion,' og ble publisert i 1862. Denne utgaven inneholdt også et tillegg av Christian Schultz, 'A Manual for the Manufacture of Cordials, Liquors, Fancy Syrups, etc.' Den 132 sider lange boken fra 1887 er ansett som den beste tilgjengelige versjonen, siden 1862-utgaven inneholdt over 100 sider om destillering av brennevin, som de opprinnelige utgiverne fra 1887 reduserte til å fokusere på den mest nyttige informasjonen. I tillegg inkluderer 1887-utgaven oppskrifter på klassiske drinker som Manhattan, Tom Collins og Martinez (som er en forløper til Martini), som ikke finnes i 1862-utgaven. Samlerverdi og historisk betydning gjør denne boken til et must-have for både bartendere og cocktail-entusiaster.