Kokeboken "The Autism-Friendly Cookbook" er skrevet av journalisten Lydia Wilkins og er spesielt utviklet for voksne og ungdom med autisme. Denne unike kokeboken er en uvurderlig ressurs for dem som ønsker å glede venner med en god middag, mangler inspirasjon eller har dager med lav energi. Boken inneholder et bredt spekter av oppskrifter tilpasset ulike anledninger, og er skrevet på et klart og forståelig språk, som gjør det enkelt å følge instruksene. Oppskriftene er delt inn etter måltid, og gir nyttige retningslinjer for energinivået som kreves for å lage dem. Den tilbyr alternativer for dager med lav energi eller dager når man er klar for en ny utfordring. Videre inkluderer den tilpasninger for ulike kostholdspreferanser, som vegetariske, veganske, glutenfrie og melkefrie alternativer, samt spesifikke hensyn for personer med sensoriske behov eller de som ønsker å utforske flere matlagingsmuligheter. Med bidrag fra medlemmer av det autistiske fellesskapet, inneholder boka også alternativer for raske måltider, spesielle anledninger og mye mer. I sentrum av boken står de autistiske individene, og den gir nyttige tips og råd til både foreldre og omsorgspersoner.