JOHN WILEY AND SONS LTD

Extrusion Processing Technology

Extrusion Processing Technology

Produktbeskrivelse

Ekstrudering er en prosess hvor smeltet eller deigaktig materiale formes og formes ved å presses gjennom en åpning, også kjent som en dyse. Denne teknikken benyttes i mange både batch- og kontinuerlige produksjonsprosesser. Ekstruderingsteknologi er spesielt avhengig av kontinuerlige prosesser, hvor skrueekstrudere brukes for å håndtere en rekke prosessfunksjoner. Dette inkluderer transport og komprimering av partikulære komponenter, smelting av polymerer, blanding av viskøse medier, varmebehandling av polymeriske og biopolymeriske materialer, produktteksturering og formgiving, defibrering og kjemisk impregnering av fibermaterialer, reaktiv ekstrudering, samt fraksjonering av fast væske-systemer. Ettersom ekstruderingsteknologi er svært kompleks, kreves det grundige beskrivelser og diskusjoner for å gi en omfattende forståelse og analyse av dette feltet. Boken 'Extrusion Processing Technology: Food and Non-Food Biomaterials' har som mål å gi leserne slike analyser og diskusjoner, og gir en oversikt over de mange bruksområdene og teknikkene innen ekstrudering.

Prishistorikk

Lavest
1956 KR
Høyest
2039 KR
Gjennomsnitt
2001 KR
Median
1998 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY AND SONS LTD
Navn Extrusion Processing Technology
GTIN/EAN/ISBN 9781444338119
Kategorier Bøker