JOHN WILEY AND SONS LTD

Processed Cheese and Analogues

Processed Cheese and Analogues

Produktbeskrivelse

Som en del av 'Society of Dairy Technology Series', tar denne boken for seg en kommersielt betydningsfull sektor innen melkevitenskap. Boken inneholder kapitler som dekker lovgivning, funksjonalitet av ingredienser, prosessanlegg og utstyr, beste praksis innen produksjon, emballering og kvalitetskontroll. Hvert kapittel er skrevet av et internasjonalt team av eksperter, noe som gir dyptgående og variert innsikt i emnet. Dette verket er en uunnværlig ressurs for produsenter og brukere av bearbeidede og analoge ostefragmenter på verdensbasis, melkevitenskapsforskere i både industri og forskning, samt avanserte studenter innen matvitenskap med interesse for melkevitenskap.

Prishistorikk

Lavest
2137 KR
Høyest
2228 KR
Gjennomsnitt
2186 KR
Median
2183 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY AND SONS LTD
Navn Processed Cheese and Analogues
GTIN/EAN/ISBN 9781405186421
Kategorier Bøker