I denne andre utgaven av den bestselgende tittelen fra den anerkjente Nutrition Society Textbook-serien, er "Public Health Nutrition" omfattende revidert for å gjenspeile den nyeste kunnskapen og forskningen basert på evidens. Boken er både banebrytende og omfattende i sin tilnærming og dekning, og er fullt oppdatert av et ekspertredaksjonelt team som tar hensyn til de mest aktuelle endringene på feltet. Den gir nå en strukturert oversikt over de sentrale konseptene innen offentlig helseernæring, samt verktøyene som benyttes og anvendelsen av intervensjonsstrategier. "Public Health Nutrition" er delt inn i fem hovedseksjoner og inneholder en mengde informasjon, inkludert: * Begreper innen offentlig helseernæring og vurderingsverktøy, samt deres anvendelse i lys av den nyeste evidensen. * Casestudier som illustrerer hvordan teorien og evidensen best kan anvendes i politikk og praksis. * En granskning av ernæring gjennom livsløpet, samt forholdet mellom kosthold og sykdom.