JOHN WILEY AND SONS LTD

Statistical Methods for Food Science

Statistical Methods for Food Science

Produktbeskrivelse

Innsamling og analyse av matdata blir stadig mer sofistikert. Derfor står matforskere, både i industrien og på studier, overfor utfordringen med å bruke og forstå statistiske metoder. Statistikk betraktes ofte som et vanskelig emne og unngås gjerne på grunn av kompleksiteten og den manglende spesifikke anvendelsen innen matvitenskap. Denne situasjonen er i endring – det finnes nå mye materiale om multivariate tilnærminger for de mer avanserte leserne, men det er et behov for en univariat tilnærming som er rettet mot dem uten statistisk bakgrunn. Den andre utgaven av 'Statistical Methods for Food Science' gir en tilgjengelig kilde til statistiske prosedyrer for matforskere, og er skreddersydd for fagpersoner og studenter i matlaboratorier der analytiske, instrumentelle og sensoriske data blir samlet inn og må oppsummeres og analyseres før de kan tolkes. Boken er egnet for matanalytikere, sensoriske forskere, produktutviklere og andre i feltet.

Prishistorikk

Lavest
713 KR
Høyest
743 KR
Gjennomsnitt
729 KR
Median
728 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY AND SONS LTD
Navn Statistical Methods for Food Science
GTIN/EAN/ISBN 9781118541647
Kategorier Bøker