JOHN WILEY AND SONS LTD

The Practice of Eating

The Practice of Eating

Produktbeskrivelse

Boken 'The Practice of Eating' av Alan Warde tilbyr en grundig rekonstruksjon og utvidelse av sociologiske tilnærminger til forståelsen av matforbruk. Warde presenterer innovative metoder for å forklare matvalg, og utvikler nye begreper som kan bidra til å omforme og omorientere våre vanlige oppfatninger om dette temaet. Som en ledende sosiolog innen mat, tar Warde for seg både abstrakte problemstillinger knyttet til teorier om praksis og substansielle analyser av forskjellige aspekter ved måltider. Han viser hvordan teorier om praksis kan utdypes og systematisk anvendes på spisevaner. Boken er delt inn i to deler. Den første delen legger grunnlaget for en praksisteoretisk forståelse av spising, der Warde gjennomgår eksisterende forskning på området, introduserer teorier om praksis og former matspising som et vitenskapelig objekt. I den andre delen utvikles sentrale begreper for analyse av spising som praksis. Her understrekes hvordan begreper som vaner, rutiner, legemliggjøring, repetisjon og konvensjoner kan brukes til å forklare hvordan måltider organiseres og koordineres gjennom generering og reproduksjon av sosiale mønstre.

Prishistorikk

Lavest
249 KR
Høyest
260 KR
Gjennomsnitt
253 KR
Median
254 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY AND SONS LTD
Navn The Practice of Eating
GTIN/EAN/ISBN 9780745691718
Kategorier Bøker