Den oppdaterte utgaven av boka som Julia Child beskriver som en "må ha" for framtidige kokker – den prisbelønte guiden til en av dagens mest spennende karrierer. Med et økende antall kokker som oppnår kjendissstatus, er interessen for den dynamiske verdenen til dagens ledende kokker høyere enn noen gang. Boken 'Becoming a Chef' er en uunnværlig lesning for alle som elsker mat og gir et underholdende og informativt innblikk i denne yrkesgrenen, der vi får se bak kulissene i noen av de mest berømte restaurantkjøkkenene i landet. Mer enn 60 ledende kokker – inkludert fremadstormende talenter – deler sin inspirasjon, innsats og tilfeldige skjebnesvanger hendelser som har gjort dem fra å være potensielle malere, antropologer eller fotballspillere til kunstneriske kokker. Andrew Dornenburg og Karen Page, begge fra New York, NY, står bak suksessbøkene 'Culinary Artistry', 'Dining Out' og 'Chef's Night Out'. Dornenburg har hatt profesjonell erfaring på anerkjente restauranter som Arcadia, Judson Grill og March i New York City, samt Biba og East.