JOHN WILEY & SONS INC

Becoming a Chef

Becoming a Chef

Produktbeskrivelse

Den oppdaterte utgaven av boka som Julia Child beskriver som en "må ha" for framtidige kokker – den prisbelønte guiden til en av dagens mest spennende karrierer. Med et økende antall kokker som oppnår kjendissstatus, er interessen for den dynamiske verdenen til dagens ledende kokker høyere enn noen gang. Boken 'Becoming a Chef' er en uunnværlig lesning for alle som elsker mat og gir et underholdende og informativt innblikk i denne yrkesgrenen, der vi får se bak kulissene i noen av de mest berømte restaurantkjøkkenene i landet. Mer enn 60 ledende kokker – inkludert fremadstormende talenter – deler sin inspirasjon, innsats og tilfeldige skjebnesvanger hendelser som har gjort dem fra å være potensielle malere, antropologer eller fotballspillere til kunstneriske kokker. Andrew Dornenburg og Karen Page, begge fra New York, NY, står bak suksessbøkene 'Culinary Artistry', 'Dining Out' og 'Chef's Night Out'. Dornenburg har hatt profesjonell erfaring på anerkjente restauranter som Arcadia, Judson Grill og March i New York City, samt Biba og East.

Prishistorikk

Lavest
315 KR
Høyest
352 KR
Gjennomsnitt
342 KR
Median
342 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY & SONS INC
Navn Becoming a Chef
GTIN/EAN/ISBN 9780471152095
Kategorier Bøker