Champagne er en av de mest misforståtte vintypene i verden. Denne forvirringen stammer hovedsakelig fra bruken av termen «Champagne» på etiketter til musserende viner fra andre steder enn provinsen Champagne i nordøst Frankrike. Men ekte champagne kan kun produseres i et miljø der viktige elementer som kalkholdig jord, et kjølig klima, samt druetypene Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier er til stede. Disse elementene gir den unike smakprofilen som bare finnes hos viner fra denne delen av verden. Uten dem vil enhver vin – selv om den er av høy kvalitet – som kaller seg champagne, bare være en etterligning. Er du forvirret av bobler? La vin-ekspert Ed McCarthy rydde opp i forvirringen. Hvis du synes det er utfordrende å handle champagne, kan denne morsomme og vennlige guiden vise deg hvor enkelt det er å velge den perfekte flasken, og til og med: *Forstå de ulike sjangrene av champagne *Nyte forfatterens favoritter innen champagne *Oppbevare og servere champagne *Pare champagne med mat.