JOHN WILEY & SONS INC

Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

Produktbeskrivelse

Chocolates & Confections, 2. utgave, gir en omfattende og detaljert innføring i ingredienser, teorier, teknikker og oppskrifter som er nødvendige for å lage alle typer sjokolade og konfekter. Boken er vakkert illustrert med 250 fargelagte fotografier som viser ingredienser, trinn-for-trinn teknikker, samt ferdige sjokoladeprodukter og konfekter. Her finner du alt fra trøfler, harde godteri, sprøtt, toffee, karameller og taffy, til smørganache, fondanter, fudge, gummies, kandisert frukt, marsmallows, divinity, nougat, marcipan, gianduja og rocher. Chocolates & Confections, 2. utgave, gir deg verktøyene og teknikkene som kreves for å oppnå profesjonell mestring i sjokolade- og konfektproduksjon.

Prishistorikk

Lavest
620 KR
Høyest
849 KR
Gjennomsnitt
706 KR
Median
720 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY & SONS INC
Navn Chocolates and Confections
GTIN/EAN/ISBN 9780470424414
Kategorier Bøker