Begynn med matlaging i dag med "Cooking Basics For Dummies", 5. utgave! Ønsker du å komme deg bort fra mikrobølgeovns-mat og lære deg grunnleggende ferdigheter innen hjemmelaget matlaging? Denne boken fjerner det forstyrrende aspektet ved matlaging og hjelper deg med å utvikle din kulinariske dyktighet på kort tid. Fra å lære grunnleggende matlagingsmetoder som å terge, hakke og sautere, til å skape deilige og enkle oppskrifter som hele familien vil glede seg over - alt uten at du trenger å bekymre deg! Selv om du aldri har knekt et egg før, gir denne vennlige og praktiske guiden deg alle verktøyene du trenger for å bli en dyktig hjemmekokk. Boken forklarer trinn-for-trinn hvordan man mestrer populære matlagingsmetoder, som å terge grønnsaker, koke egg, lage raske og smakfulle sauser, planlegge menyer, fylle opp kjøkkenet ditt, og mye mer. Med over 150 enkle oppskrifter for alle måltider på dagen, fra uimotståelige frokoster til lekre middager, er dette den perfekte ressursen for alle som ønsker å forbedre sine kokkeferdigheter og imponere rundt middagsbordet.