Garde Manger: Kunsten og håndverket i det kalde kjøkkenet er den definitive guiden til den profesjonelle kjøkkens kaldmatstasjon. Siden første utgivelse i 1999 har denne boken vært en uunngåelig lærebok for kulinariske studenter og en viktig referanse for profesjonelle kokker. Den nyeste utgaven er en omfattende oppdatering av den forrige, med de mest moderne oppskriftene, presentasjonsmetodene og smaksprofilene som benyttes i bransjen i dag. Boken tilfører også ny informasjon om emner som håndverksoster, moderne stiler av sylteagurk og eddik, samt aktuelle matlagingsmetoder for å gjenspeile de nyeste trendene i industrien. Den fjerde utgaven inneholder hundrevis av helt nye fotografier tatt av den prisbelønte fotografen Ben Fink, i tillegg til omtrent 450 oppskrifter, hvorav mer enn 100 er helt nye for denne utgaven. Kunnskap om garde manger er en essensiell del av utdannelsen til hver kulinarisk student, og mange av verdens mest anerkjente kokker begynte sin karriere i garde manger som lærlinger eller kokker.