Janice VanCleave's Food and Nutrition for Every Kid
Produktbeskrivelse
Hvordan hjelper melk meg å vokse? Hvor kommer vitaminene fra? Gir gulrøtter virkelig bedre syn? Finn svarene på disse spørsmålene i "Janice VanCleave's Food and Nutrition for Every Kid". Denne boken er en gledelig tilvekst til den populære serien "Science for Every Kid", skapt av en av Amerikas mest elskede naturfaglærere. Gjennom moro, trygge og enkle eksperimenter lærer Janice VanCleave barn i alderen åtte til tolv år om mat og ernæring. Barn kan for eksempel utforske hvordan ulike hevelsesmidler reagerer ved å blande natron med eddik, samt oppdage hvorfor ulike søtningsmidler har forskjellig sødme. De kan også lære å bruke naturlige matfarger til å farge et t-skjorte og forstå hva matpyramiden er, i tillegg til mye mer. Hvert eksperiment inneholder en klar hensikt, liste over nødvendige materialer, trinnvise instruksjoner, forventede resultater og forklaringer som barn kan forstå. Alle prosjekter er testet og kan gjennomføres på en trygg og kostnadseffektiv måte ved hjelp av vanlige husholdningsmaterialer.