The Art of the Confectioner er en praktfull guide for entusiaster som ønsker å mestre den mest utfordrende formen for konfektkunst. Et kunstverk laget utelukkende av sukker er virkelig en skjønnhet, og det krever både designferdigheter og håndverkskunster for å jobbe med dette delikate materialet. Denne boken er den ultimate veiledningen for å arbeide med sukker for å skape vakre sukker- og pastillageformer, blomster, figurer, og imponerende showpiece i full størrelse. Den prisbelønte konditoren Ewald Notter deler sin kunnskap fra mer enn 35 år i konditoriet og kombinerer klart og presist råd med trinn-for-trinn-instruksjoner som også fokuserer på utviklingen av kunstneriske og designmessige ferdigheter. Boken begynner med en grunnleggende oversikt over sukker, inkludert nødvendig utstyr og ingredienser for arbeid med sukker og Isomalt. De påfølgende kapitlene tar for seg emner som Pastillage, Sugar Casting, Sugar Pulling, Sugar Blowing og Nye Trender innen sukkerarbeid, og gir detaljerte instrukser for å lage alt fra delikate kreasjoner til imponerende sukkerverk.