JOHN WILEY & SONS INC

The Baker's Manual

The Baker's Manual

Produktbeskrivelse

Bakerens håndbok presenterer avgjørende formler for å oppnå bake suksess, og er en oppdatert utgave av en klassisk referanse. Hva har stort sett alle brød og desserter til felles? De avhenger av bakeformler, som er grunnsteinene i oppskriftene enhver seriøs baker må beherske. For eksempel er det en formel bak hver fristende napoleon som gir klassisk bløtkake, og en virkelig himmelsk sjokoladebrownie kan ikke komme til liv uten kunnskap om temperering av sjokolade. Denne omfattende referansen er sammenstilt av en erfaren instruktør ved Culinary Institute of America og inneholder 200 helt oppdaterte formler med de viktigste ingrediensene som finnes i dagens konditorikjøkken. Fra amerikansk paideig og Pâté Brisée til kremen og Crème Anglaise, er oppskriftene skrevet i både små og store porsjoner for å imøtekomme behovene til både den seriøse hjemmekokken og konditoren.

Prishistorikk

Lavest
338 KR
Høyest
352 KR
Gjennomsnitt
344 KR
Median
342 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY & SONS INC
Navn The Baker's Manual
GTIN/EAN/ISBN 9780471405252
Kategorier Bøker