Den åttende utgaven av "The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing" er en essensiell ressurs for kokker som ønsker å planlegge og forberede mat med både presisjon og effektivitet. For både kokker og matserviceledere er dette verktøyet en uvurderlig hjelp i arbeidet med kostnadskontroll. Den nye utgaven inneholder en kombinasjon av informasjon om avkastning og engrospriser på matvarer, samt arbeidsark for kostnadsberegning av ingredienser og planlegging av matinnkjøp. Boken er designet med en slitesterk ringbinding, noe som gjør at den kan legges flatt mens leseren arbeider på kjøkkenet. Denne praktiske referansen tilbyr en omfattende samling av nøyaktige matmålinger for mer enn 1 400 råvarer. Målingene er oppgitt i vekt-til-volum ekvivalenter, avklippingsutbytter og kokeytelse. Med oppdatert informasjon om nye mattrender, vil den åttende utgaven av "The Book of Yields" bli det beste verktøyet i ditt kjøkken.