JOHN WILEY & SONS INC

The Modern Cafe

The Modern Cafe

Produktbeskrivelse

I en tid der forbrukere har blitt stadig mer informerte, sofistikerte og har mindre tid, må moderne kafeer tilpasse seg for å møte kundenes behov. For å drive en vellykket kafe må kokken beherske mange ferdigheter og ha en dyp forståelse av kvalitet, raffinement og forretningsstrategi. Dagens kafeer tilbyr et variert utvalg av produkter, fra frokostbakervarer og kunstnerisk brød til desserter, kaker, salte retter, sjokolade og konfekt, samt drikkevarer og frosne desserter. Boken "The Modern Café" tar for seg alle disse aspektene. Den verdenskjente konditoren Francisco Migoya utforsker de viktigste kategoriene i informasjonstette kapitler som dekker alt fra oppskrifter til prissetting, presentasjon og emballasje. Kokk Migoya deler fantastiske oppskrifter på mange populære kaféstandarder, samt noen fantasifulle, fargerike og eklektiske oppskrifter som helt sikkert vil glede en bredde av smakspreferanser. Kapitlene inkluderer: BAKEREN: Dette området kjennetegnes ofte av lave kostnader og høye fortjenestemarginer, der de fleste salg er et resultat av volumproduksjon.

Prishistorikk

Lavest
429 KR
Høyest
460 KR
Gjennomsnitt
449 KR
Median
460 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY & SONS INC
Navn The Modern Cafe
GTIN/EAN/ISBN 9781394347803
Kategorier Bøker