'Bibelen for alle kokker.' – Paul Bocuse. Utnevnt til en av de fem favorittkokebøkene i dette tiåret av Food Arts-magasinet, er 'The Professional Chef™' den klassiske kjøkkenreferansen som mange av Amerikas fremste kokker har brukt for å forstå grunnleggende ferdigheter og standarder for kvalitet, samt utvikle en forståelse for matlagingens prinsipper. I denne niende utgaven finner vi et helt nytt, brukervennlig design som leder leserne gjennom hver matlagingsmetode. Den begynner med en grunnleggende formel, gir en oversikt over metoden, tilbyr eksperttips, og inneholder vakre steg-for-steg fotografier som illustrerer hver teknikk. Hver metode avsluttes med oppskrifter som benytter de grunnleggende teknikkene. Den nye utgaven gir også et globalt perspektiv og inkluderer viktig informasjon om ernæring, mat- og kjøkkenhygiene, utstyr og produktidentifikasjon. Grunnleggende oppskriftsformler demonstrerer de fundamentale teknikkene og guider kokker tydelig gjennom hvert steg, fra forberedelse til ferdige retter. I tillegg byr denne utgaven på et helt nytt kapittel om anretning.