JOHN WILEY & SONS INC

The Professional Chef

The Professional Chef

Produktbeskrivelse

«The Professional Chef» er en av de bestselgende titlene i Wileys kokebokprogram og representerer hjørnesteinen i vårt forlagssamarbeid med CIA. Denne boken har blitt fullstendig reorganisert for å gjenspeile hvordan folk tilbereder mat på kjøkkenet i dag, med et fokus på de beste råvarene og smakene fra hele verden. Boken gir en grundig gjennomgang av ingredienser, utstyr og ferdigheter som en profesjonell kokk må beherske. Den utforsker teknikker som dekker et bredt spekter av matvarer, inkludert grønnsaker, poteter, korn, belgfrukter, pasta, kjøtt, fisk og sjømat, fjærfe, egg, frukt, supper, sauser, raske brød og kaker, samt gjærbrød og mer. Den nye utgaven inneholder informasjon om globale kjøkken, et helt nytt kapittel om anrettede desserter, samt emner av økende betydning som sous vide-koking, sesongbasert mat og bærekraft. Med et nytt, brukervennlig design og struktur, leder den leserne gjennom de grunnleggende prinsippene bak hver teknikk på en rask og oversiktlig måte.

Prishistorikk

Lavest
918 KR
Høyest
966 KR
Gjennomsnitt
946 KR
Median
966 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY & SONS INC
Navn The Professional Chef
GTIN/EAN/ISBN 9780470421352
Kategorier Bøker