JOHN WILEY & SONS INC

The Professional Chef

The Professional Chef

Produktbeskrivelse

Kokkeboken "The Professional Chef" er den ultimate følgesvennen på kjøkkenet, utgitt av The Culinary Institute of America, og benyttes av hundrevis av Amerikas fremste kokker. Den oppdaterte 10. utgaven presenterer de nødvendige ferdighetene og kvalitetsstandardene for å mestre kokekunstens grunnleggende prinsipper. Med et friskt og moderne design, inneholder boken forenklede definisjoner og teknikker som er organisert i trinnvise instruksjoner, ideelle for både aspirerende kokker og kulinariske studenter på alle nivåer. I denne 10. utgaven er det gjort revisjoner som tar i bruk moderne plantebaserte ingredienser, i tråd med CIA og Harvard's Menus of Change-initiativ, som fremhever at grønnsaker også kan innta en hovedrolle på tallerkenen. Forfatterne har også slått sammen kapitler om kjøtt- og grønnsakstilberedning, samt oppdatert flere oppskrifter for å inkludere plantebaserte ingredienser, alle testet og revidert i CIA's egen testkjøkken. Kapitlene er reorganisert for å følge CIA's kulinariske grunnprinsipper mer nøye, med nye seksjoner for problemløsning basert på vanlige spørsmål fra klasserommet, for å hjelpe studenter og kokkelærlinger.

Prishistorikk

Lavest
999 KR
Høyest
1117 KR
Gjennomsnitt
1029 KR
Median
1026 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke JOHN WILEY & SONS INC
Navn The Professional Chef
GTIN/EAN/ISBN 9781119490951
Kategorier Bøker