Etter suksessen med "Korean Food Made Simple" er kokk Judy Joo tilbake med en helt ny samling oppskrifter som hyller gleden ved koreansk komfortmat og den dype forbindelsen til kjøkkenet. Denne boken er en skatt – fylt med hjertevarmende retter for den eventyrlystne gourmand, som Michel Roux Jr. beskriver det. Med utgangspunkt i sin egen kulturarv og internasjonale erfaringer, tilbyr Judy oppskrifter som appellerer til alle, fra gatekjøkkenfavoritter og snacks til delingsretter, kimchi, Ko-Mex-fusjonsretter og dumplings til desserter. Gjennom enkle, lettfattelige oppskrifter og fantastisk fotografering vil Judy hjelpe deg å mestre de grunnleggende teknikkene før hun tilfører sin egen morsomme og overraskende vri på klassiske retter, som Philly Cheesesteak dumplings og en britisk inspirert Bibimbap-bolle. Med over 100 oppskrifter, nyttige ordlister og tips til hvordan du lager et perfekt koreansk kjøkken, er dette en bok for både amatørkokker og erfarne matlagere. Her finner du så mye mer enn ris og stekt kylling.