«Julia Child's Kitchen» tar leserne med på en fascinerende reise inn i kjøkkenet til den velkjente kokebokforfatteren og TV-stjernen Julia Child – hennes favorittsted i verden. Boken, med forord av Jacques Pépin, er en vakker hyllest til Julias arv og er et must for enhver seriøs hjemmekokk og fan av Julia Child. Med intervjuer av berømte kokker som kjente Julia godt, kommentarer om hennes favorittlekty, samt et imponerende utvalg av bilder, gir «Julia Child’s Kitchen» innsikt i historien bak rommets design, bruken og betydningen. Den avslører hvordan Julia Childs innflytelse fortsatt preger matlagingen i dag. Kjøkkenet hennes, som måler 20 x 14 fot, var ikke bare et arbeidsrom, men også et laboratorium for oppskriftstesting, fylt med en atmosfære av mid-century hjemlig komfort. I to tiår har dette kjøkkenet vært utstilt ved National Museum of American History i Washington, D.C., og har blitt en populær destinasjon for museumsgjester. Med sitt livlige narrativ og gripende fortellinger, vil denne boken berike både nybegynnere og erfarne kokker.