Oppdag og utvikle din egen matlagingsstil med 110 tilgjengelige og innovative plantebaserte oppskrifter fra den populære bloggeren og sosial mediefortelleren Justine Doiron. Justine er kjent for sin tilnærmingsmåte til matlaging, som kombinerer overraskende smaker og uventede ingrediensparinger, i tillegg til hennes forkjærlighet for grønnsaker, bønner, brød og lokale bondemarkeder. Hun skaper engasjerende og inspirerende fortellinger på sosiale medier om hvordan vi knytter bånd gjennom mat. I denne kokeboken deler hun 110 plantebaserte oppskrifter som spenner over salater, snacks, grønnsaker, sjømat og tofu, samt bønner, brød (og tilbehør til brød) og desserter. Noen av oppskriftene inkluderer bakt grønkålsalat med chili-quinoa, brødede bønner med nøtte-skhug, hvitfisk peperonata, og sprø ris i sungold-miso kraft, i tillegg til enkle brød som søtpotet focaccia og ripple brød. I dessertkapitlet finner du fristende oppskrifter som små saltede tiramisu-kjeks og butternut squash-kake med kanelpisket krem. Hver oppskrift kommer med nyttige tips som gjør det enkelt å eksperimentere og finne glede i matlagingen.