Gustav Foseid, norgesmester i klassen lys ale fra NM i hjemmebrygging i 2011, tar deg med på en inspirerende reise inn i ølbryggingens verden med sin håndbok. Denne omfattende guiden gir deg alt du trenger for å mestre kunsten å lage øl hjemme. Du vil lære om de ulike råvarene som er essensielle for kvalitetsbrygging, samt hvilket utstyr som er nødvendig for å komme i gang med prosessen. Foseid gir også grundige oversikter over forskjellige gjærtyper og deres påvirkning på smaken av diverse øltyper. I boken finner du nøyaktige oppskrifter på klassiske øltyper som pils, ale, juleøl, britisk bitter, amerikansk pale ale, IPA og dobbelIPA, samt tysk hveteøl, porter, stout og belgisk øl. I tillegg deler han sine beste tips for hvordan du kan gjøre deg bemerket i hjemmebryggerkonkurranser. Enten du er nybegynner eller har brygget før, vil denne håndboken være en uvurderlig ressurs for enhver ølentusiast.