I 'Julehøgtid' har Arne Brimi og Arne Hjeltnes endelig skapt den ultimate juleboken de alltid har ønsket seg. Boken bringer leserne inn i en koselig julestemning og presenterer Brimis egne oppskrifter på juleklassikere vi hjerter, fra advent til nyttårsfeiring. Inndelt i fire hoveddeler, dekker boka alt fra forberedelsene i førjulstiden, selve julekvelden, de herlige romjulsdrømmene, til den praktfulle nyttårsmiddagen. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle retter som lutefisk, torsk, ribbe, pinnekjøtt, medisterpølser, smalahovud, reinsdyrsteik, lammerull og flere sildespecialiteter, alle laget fra bunnen av. I tillegg inkluderer boken romjulstapas av julematrester, fristende desserter som moltekrem og karamellpudding, samt tips til øl, dram og drinker. For de som elsker å bake, finner du også oppskrift på de syv kakeslagene du må ha på bordet. 'Julehøgtid' er en kokebok fylt med glede og inspirasjon, perfekt for å gjøre julehøytiden minneverdig, år etter år.