Vinterutgaven av Kinfolk utforsker igjen en av våre grunnleggende prinsipper: god gjestfrihet. I utgave tretti har vi viet en spesiell seksjon til kunsten å være vert, hvor vi ser videre enn bare oppskrifter og husarbeid for å avdekke de hemmelige ingrediensene for en hyggelig opplevelse. Vi graver dypt i kjernen av gjestfrihet og undersøker dens fem søyler: aksept, komfort, empati, underholdning og tillit. Hvordan har veksten av peer-to-peer tjenester som Airbnb endret vårt forhold til å ha fremmede i våre hjem? Bidrar mangel på formalitet til et mer komfortabelt miljø, eller gjør subtile regler det lettere for folk å vite hvordan de skal oppføre seg? Og hvordan får man en gjest til å dra? Vi får ekspertvurderinger fra ledende hoteller, kulinariske kunstnere, vertskap og festplanleggere, og møter wunderkind-kokken Flynn McGarry, som har holdt middagsselskaper anmeldt av New Yorker siden han var tretten år gammel. I tillegg snakker vi med skuespillerinnen Teyonah Parris, stjernen fra ...