KJØKKENCONFIDENTIAL: En klassiker innen matlitteratur, beskrevet som 'den største boka om mat som noensinne er skrevet'. Anthony Bourdain, en anerkjent kokk og forfatter, deler sin unike reise gjennom en verden preget av 'sex, rusmidler, dårlig oppførsel og haute cuisine'. Med 25 års erfaring fra restaurantbransjen, tar han oss med fra sitt første møte med østers i Gironde til hans ydmyke start som oppvasker i en uformell fiske-restaurant i Provincetown. Røttene hans strekker seg fra kjøkkenet i Rainbow Room på Rockefeller Center til møter med narkotikahandlerne i East Village. Med historier som spenner over Tokyo, Paris og New York, presenterer Bourdain et bilder av kjøkkenlivet som er både lidenskapelig og uforutsigbart, sjokkerende og underholdende. Boka kombinerer fengslende skriving og kjøkkenets egen sjargong, noe som gjør den både fascinerende og lett gjenkjennelig for alle som har hatt en fot i matlagingens verden. Med sin klare og skarpe humor, setter Bourdain standarden for profesjonell matlitteratur.