‘Krukkekøkkenhaven’ er en banebrytende bok som tar for seg den økende trenden med å dyrke egne spiselige planter, selv der plass er begrenset. I en tid der urban gardening vokser i popularitet, henvender boka seg både til de med balkonger og terrasser samt til huseiere med større hager. I denne boka lærer leserne hvordan man kan bruke krukker til å skape en vakker og funksjonell kjøkkenhage. Ved å flytte rundt og bytte ut planter i takt med sesongene, kan man skape et dynamisk hagemiljø. Med en kombinasjon av spiselige blomster kan man oppnå en atmosfære som både gleder mennesker og lokker til seg bier. Claus Dalby deler sine omfattende erfaringer med krukkehaging og gir innsikt i grundig plantepleie, inklusive valg av plantebeholdere, jordtype, gjødsel og vanning. Boken inneholder også praktiske veiledninger for planting av en rekke avlinger, ikke bare grønnsaker, men også bær, frukt og urter, og gir et nyttig perspektiv til både nybegynnere og erfarne hageentusiaster.