Knife Drop av Nick DiGiovanni

Knife Drop av Nick DiGiovanni

Produktbeskrivelse

I denne debutkokeboken, som har blitt en New York Times bestselger, oppfordrer Nick DiGiovanni leserne til å kaste reglene til side og bare begynne å lage mat! Fantastisk mat trenger ikke å være komplisert eller tidkrevende for å imponere. Nick gir oss verktøyene vi trenger for å bli fryktløse på kjøkkenet, og for å skape retten vi virkelig ønsker å nyte. Han bygger på et grunnlag av enkle oppskrifter, som grunnleggende pastadeig og hjemmelaget smør, og deler en fristende samling av sine favoritter, inklusive Custard Yogurt Toast, Grillet Fersken Burrata Salat, Røkt Bacon Carbonara, samt sin signaturrett, Master Chef Chocolate Crack Pie. Selv om det er flott å lage basisvarer fra bunnen av, viser Nick også hvordan man kan utnytte en butikkjøpt rotisserie-chicken til sitt fulle potensial. Boken henvender seg til både nybegynnere som kun har kokt vann til pasta og til de som allerede kan lage flerkursmåltider med selvtillit. Med sin unike sjarm og humor deler Nick råd, tips og triks som passer for kokker på alle nivåer. Lurer du på hvordan man uttaler 'gnocchi'?

Prishistorikk

Lavest
326 KR
Høyest
373 KR
Gjennomsnitt
348 KR
Median
349 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Knife Drop av Nick DiGiovanni
GTIN/EAN/ISBN 9780744076776
Kategorier Bøker