An Invitation to Indian Cooking: 50th Anniversary Edition: A Cookbook
Produktbeskrivelse
Den vakre femtiårsjubileumsutgaven av den essensielle indiske kokeboken er en sann skatt for matinteresserte. Bremt av The New York Times som 'det endelige ordet i emnet', inneholder denne utgaven en ny introduksjon av forfatteren og et nytt forord av Yotam Ottolenghi. Siden utgivelsen har boken vært en umiddelbar klassiker, og den lærer hjemmekokker å lage perfekte versjoner av utsøkte retter, som Mulligatawny-suppe, whole wheat-samosaer og Chicken Biryani. I tillegg presenterer den delikate oppskrifter som grønne bønner med sennep, Khitcherie Unda (indiske eggerøre) og Nargisi Kofta (store kjøttboller fylt med hardkokte egg). Madhur Jaffrey, kjent som 'kokekunstens dronning i India' (Saveur), har i denne boken introdusert utallige amerikanske hjemmekokker for matene fra subkontinentet. 'An Invitation to Indian Cooking' regnes som en av de beste kokebøkene gjennom tidene og er æret i James Beard Foundation's Cookbook Hall of Fame. Boken formidler Jaffreys kjærlighet til hjemlandet, inspirert av lengselen etter de tradisjonelle smakene fra Delhi mens hun bodde i London.