Essentials of Classic Italian Cooking: 30th Anniversary Edition: A Cookbook
Produktbeskrivelse
Den vakre 30-årsjubileumsutgaven av en av de mest elskede kokebøkene gjennom tidene, ofte omtalt som 'dronningen av italiensk matlaging' av Chicago Tribune, gir nå et tidløst utvalg av klassiske italienske oppskrifter. Denne utgaven serverer alt fra fristende Basil Bruschetta til den eneste tomatsausen du noensinne vil trenge, der hemmeligheten ligger i et uventet ingrediens: smør. Boken er rikt illustrert og kommer med nye forord av både Lidia Bastianich og Victor Hazan. Nigella Lawson har sagt: 'Hvis dette skulle være den eneste kokeboken du eide, ville verken du eller dem du lagde mat til noen gang bli lei.' Marcella Hazan introduserte amerikanerne for en helt ny verden av italiensk mat. I sitt mesterverk gir hun en omfattende veiledning for kokker på alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til erfarne proffer. I disse sidene vil hjemme-kokker oppdage klassikere som: - Minestrone alla Romagnola - Tortelli fylt med Persille og Ricotta - Risotto med Clam - Squid og Poteter, Genova-stil - Kylling Cacciatora - Ossobuco in Bianco - Kjøttboller med Tomater - Artiskokk Torta - Sprøstekte Zucchini-blomster - Sunchoke og mer. Utgaven er en skatt for både nye og etablerte matlagere som ønsker å utforske det autentiske italienske kjøkken.