I denne oppdaterte utgaven av den klassiske kokeboken fra vinneren av James Beard Foundation Lifetime Achievement Award, Marcella Hazan, inviterer forfatteren leserne inn i sitt kjøkken for å utforske de viktigste elementene i ekte italiensk matlaging. Med en ny forord fra bestselgende forfatter Molly Baz, er denne boken et av Hazans mest personlige verk. Gjennom nesten 250 tidløse oppskrifter, inkludert både kjære klassikere og mindre kjente regionale spesialiteter, tar Hazan deg med på en gastronomisk reise gjennom Italia fra nord til sør. Boken inneholder oppskrifter som viser mangfoldet i italiensk kjøkken, og inkluderer retter som: - Risotto med ferske tomater og basilikum - Fettuccine med sitron - Venetiansk mandelkake - Stekt svinenakke med einer og rosmarin - Cappuccino gelato - og mange flere. Med visdom fra et helt liv, formidlet på Hazans unike måte, er 'Marcella's Italian Kitchen' en strålende feiring av 'enkle, men utsøkte retter' som fremhever essensen av italiensk mat i hver bit.