River Cafe London: Thirty Years of Recipes and the Story of a Much-Loved Restaurant: A Cookbook
Produktbeskrivelse
Boken 'River Cafe London: Thirty Years of Recipes and the Story of a Much-Loved Restaurant: A Cookbook' er en strålende italiensk kokebok som samler 120 oppskrifter fra den legendariske restauranten som har satt standarden for italiensk mat utenfor Italia (Eater). Ved River Cafe i London har Ruth Rogers og hennes medgrunnlegger, Rose Gray, bidratt til å forme måten vi spiser på, trent opp en ny generasjon sjefskokker, og med deres bestselgende kokebøker har de revolusjonert måten vi lager italiensk mat hjemme. Med denne utgivelsen feirer Ruth og restaurantens sjefskokker, Joseph Trivelli og Sian Wyn Owen, tretti år med minner og velsmakende mat – den enkle, men kvalitetsrike italienske matlagingen som River Cafe har levert siden 1987. Her finner du 120 oppskrifter på uovertruffen antipasti, primi, secondi, contorni og dolci – både reviderte og oppdaterte favoritter fra Ruth og Roses første kokebok, samt tretti nye klassikere fra dagens menyer: Ravioli med ricotta, rå tomat og basilikum; spaghetti med sitron; risotto nero med sveitsisk mangold; svinekjøtt braisert med eddik; og flere andre deilige retter.