Knopf Publishing Group

Sofreh: A Contemporary Approach to Classic Persian Cuisine: A Cookbook

Sofreh: A Contemporary Approach to Classic Persian Cuisine: A Cookbook

Produktbeskrivelse

Den etterlengtede kokeboken 'Sofreh' er en nydelig samling av persiske oppskrifter fra den James Beard-nominerte kokken Nasim Alikhani, som står bak en av Brooklyns mest anerkjente restauranter. Denne boken er allerede blitt ansett som en av årets beste av publikasjoner som Los Angeles Times og Epicurious. Suzy Karadsheh, bestselgende forfatter av 'The Mediterranean Dish Cookbook', beskriver smaken av Alikhanis mynteolje, safranrispudding og den uforglemmelige kyllinggrytet med søtsyrlige smaker fra Pink Lady-epler og surkirsebær som en opplevelse hun er blitt fullstendig oppslukt av. Nasim Alikhani vokste opp i Isfahan, en provinshovedstad i Sentral-Iran, der hun fra tidlig alder utviklet en stor lidenskap for matlaging, og tilbrakte sine formative år på kjøkkenet sammen med sin mor. Etter å ha vært borte fra hjemlandet etter revolusjonen, ble det å gjenskape rettene fra barndommen en viktig måte for henne å opprettholde forbindelsen til sitt hjem. Etter flere tiår med matlaging for venner og familie åpnet hun i en alder av femtini Sofreh i Brooklyn for å dele den rike maten og den varme kulturen fra sin barndom.

Prishistorikk

Lavest
367 KR
Høyest
387 KR
Gjennomsnitt
377 KR
Median
375 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Knopf Publishing Group
Navn Sofreh: A Contemporary Approach to Classic Persian Cuisine: A Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780593320747
Kategorier Bøker