Start Here: Instructions for Becoming a Better Cook: A Cookbook
Produktbeskrivelse
NY TIMES BESTSELLER - VINNER AV JAMES BEARD FOUNDATION OG IACP BOOK AWARD - Endre måten du tenker på matlaging. I denne omfattende guiden til bedre måltider, gir kokk, oppskriftutvikler og videoprodusent Sohla El-Waylly en ny dimensjon til hva en kokebok kan være. Her lærer hun hjemmekokker på alle nivåer hvordan matlaging virkelig fungerer. 'Den nye Joy of Cooking.' - The New York Times. En AV DE BESTE BØKENE ÅRET: The New York Times, NPR, Epicurious, The Boston Globe. 'Boken jeg skulle ønske noen hadde gitt meg da jeg begynte min egen reise som kokk.' - fra forordet av Samin Nosrat, New York Times bestselgende forfatter av Salt, Fat, Acid, Heat. 'En bok man kan gå tilbake til igjen og igjen.' - Yotam Ottolenghi, New York Times bestselgende forfatter av Plenty og Ottolenghi Simple. Denne praktiske, informasjonrike og transformative guiden til å bli en bedre kokk er en nødvendighet for alle som ønsker å mestre kjøkkenet. Gjennom et dusin kapitler som omhandler ulike teknikker - fra 'Temperatur' - er Start Here en uunnværlig mesterklasse i å heve dine kokkeferdigheter.