Opplev magien bak fransk bakverk og løft dine konditorferdigheter til nye høyder med denne uvurderlige guiden fra den prisvinnende konditoren og medgründeren av den anerkjente franske konditorskolen. Hva kreves for å perfeksjonere en feilfri éclair? Hvordan lager man en delikat, men smøraktig croissant? Og hva med det å sprøyte ut dusinvis av makroner? Svaret er: en dyp forståelse av konditorfagets grunnleggende prinsipper. Gjennom å lære deg å lage alt fra pâte choux til kremen bunn, bygger den prisbelønte konditoren Jacquy Pfeiffer videre på det grunnleggende og forklarer vitenskapen bak ingrediensene, hvordan de interagerer med hverandre, og hva hendene dine må gjøre for å forvandle dem til bakverk. Nyt en eksklusiv samling av søte oppskrifter samt tradisjonelle alsatiske delikatesser, inkludert: - Brioche - Napolons / Mille-Feuilles - Kremkuler - Elefantører / Palmiers - Beignets - Pretzels - Kougelhof - Tarte Flambée - Varm alsatisk kjøttpai. Boken er fylt med vakker fotografi og Pfeiffers ledsagende notater.