Knopf Publishing Group

The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand to New York: A Cookbook

The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand to New York: A Cookbook

Produktbeskrivelse

Vinner av James Beard Foundation Cookbook of the Year Award - Dette monumentalverket av en kokebok gir oss et dypdykk i historien til det jødiske folk, fortalt gjennom tradisjonene og rettene som definerer jødisk matlaging. Fra den anerkjente forfatteren av 'A Book of Middle Eastern Food' og 'Claudia Roden's Mediterranean', tar 'The Book of Jewish Food' leserne med på en reise gjennom utviklingen av både ashkenazisk og sefardisk jødisk kultur og deres unike kjøkken gjennom tidene. Boken inneholder hele 800 imponerende oppskrifter, hvorav mange aldri før er dokumentert. Disse kulinariske skattene er samlet av Roden gjennom nærmere 15 år med reise rundt om i verden. I tillegg inkluderer boken 50 vakre fotografier og illustrasjoner som beriker opplevelsen av jødisk matlagingsrikdom.

Prishistorikk

Lavest
454 KR
Høyest
478 KR
Gjennomsnitt
466 KR
Median
464 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Knopf Publishing Group
Navn The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand to New York: A Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780394532585
Kategorier Bøker