Vegetarian India: A Journey Through the Best of Indian Home Cooking: A Cookbook
Produktbeskrivelse
Madhur Jaffrey, kjent som 'dronningen av indisk matlaging' og prisbelønt med syv James Beard Awards, inviterer leserne på en gastronomisk reise gjennom India. I boken 'Vegetarian India: A Journey Through the Best of Indian Home Cooking' deler hun en imponerende samling av smakfulle, sunne retter basert på grønnsaker og korn, som er elsket av mer enn 300 millioner mennesker i landet. Jaffrey tar oss med fra nord til sør og fra Det arabiske hav til Bengalbukten, der hun samler oppskrifter på de mest delikate vegetariske rettene. Gjennom besøk i hjemmene til butikseiere, forfattere, designere, bønder, leger og vevere, avdekker hun ikke bare de smakfulle oppskriftene, men også de unike historiene og hemmelighetene bak deres mest populære familierecepter. Fra den søte, sure og krydrede Kodava Mushroom Curry med kokosnøtt, som stammer fra de frodige områdene i Sør-Karnataka, til enkle og sprø Okra Fries drysset med chilipulver, gir Jaffrey oss muligheten til å lage deilige indiske måltider hjemme, mens hun gjør de komplekse smakene tilgjengelige for det vestlige kjøkken.