Kodansha America, Inc

Japanese Cooking: A Simple Art

Japanese Cooking: A Simple Art

Produktbeskrivelse

Da "Japanese Cooking: A Simple Art" ble utgitt for første gang, revolusjonerte den hvordan den kulinariske verden anså japansk matlaging, og løftet den fra å være en ukjent etnisk smak til å bli ansett som haute cuisine. Nå, 25 år senere, har mye forandret seg. Japansk mat er nå en favoritt blant restaurantgjester over hele verden. Sushi er blitt en like naturlig del av den vestlige matkulturen som burgere, bagels og burritos, og flere japanske kokker har oppnådd status som kjente navn. Japanske smaker, ingredienser og teksturer er også blitt integrert i retter fra en rekke forskjellige kjøkken. Denne boken gir leserne en dypere forståelse av de unike egenskapene ved japansk matlaging og presenterer en rekke oppskrifter som fanger essensen av denne mangfoldige gastronomiske tradisjonen.

Prishistorikk

Lavest
411 KR
Høyest
653 KR
Gjennomsnitt
637 KR
Median
639 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Kodansha America, Inc
Navn Japanese Cooking: A Simple Art
GTIN/EAN/ISBN 9781568363882
Kategorier Bøker