Konservering av Ellen Hemmer

Konservering av Ellen Hemmer

Produktbeskrivelse

«Konservering av Ellen Hemmer» tilbyr en grundig innføring i de naturlige prosessene som skjer med matvarer når de lagres. Boken utforsker ulike metoder for å forlenge holdbarheten til ulike typer mat og inkluderer praktiske fremgangsmåter som kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Hver metode er detaljert beskrevet med tilhørende øvingsoppgaver som gjør det lettere for leseren å forstå og anvende konserveringsteknikkene. Boken inneholder også en nyttig litteraturliste og et register, som gjør det til en uvurderlig ressurs for både amatørkokker og de som ønsker å fordybe seg i matkonservering.

Prishistorikk

Lavest
208 KR
Høyest
210 KR
Gjennomsnitt
208 KR
Median
208 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Konservering av Ellen Hemmer
GTIN/EAN/ISBN 9788258403958
Kategorier Bøker