Bibimbap, koreansk stekt kylling, kimchi, tteokbokki, ramen – det finnes ingen tvil om at koreansk mat er en fryd for ganen, preget av sterke smaker og trøstende retter. Med 'Korean Made Easy' gjør Seji Hong det enkelt å lage disse herlighetene hjemme. I denne boken viser Hong hvor lett det er å mestre den koreanske kokekunsten og gir leserne muligheten til å lage noen av de mest elskede rettene fra landet. Oppskriftene er enkle nok til at nybegynnere kan følge dem, men vil også begeistre de mer erfarne kokker. Her finner du klassikere som Beef Bulgogi og kalde, krydrede nudler, samt gatekjøkkenfavoritter som Gochujang kyllingespyd og koreanske majs-hunder. Boken er ikke bare fylt med oppskrifter, men også fascinerende innsikter om koreansk mat, kultur og historie. 'Korean Made Easy' har alt en entusiast av koreansk kultur kan ønske seg. Det har aldri vært enklere å hoppe på K-Food bølgen!