I hjertet av Paris, i den sjarmerende 11. arrondissement, finner vi La Buvette – en elsket vinbutikk, bar og kafé som er kjent for sin stilfulle og avslappede atmosfære. I denne rikt illustrerte guiden avslører eieren Camille Fourmont hemmelighetene bak enkel, fransk underholdning med hele 50 oppskrifter på enkle, lekkert delte retter. Denne boken er en feiring av det uformelle franske måltidet, der kombinasjonen av nye vinopplevelser og direkte, smakfulle retter skaper en helhetlig opplevelse. Camille deler sin unike kunnskap om vinnotater som hun bruker for å berike utvalget i butikken sin, samt fantastiske oppskrifter hun tilbereder i butikkens lille 'kjøkken'. Leserne vil også få et innblikk i noen av Paris' beste vin- og matprodusenter, presentert gjennom intime portretter. "Camille viser oss at det enkle er det beste, og at vi kun trenger en god vin og mat for å skape minner," sier Andrew Tarlow, eier av The Marlow Collective.