Boken 'Ladurée Macarons' er en hyllest til den fantastiske verden av makroner, der både elskere ogbakere vil finne glede i innholdet. Den tar leseren med på en reise gjennom de ulike kategoriene av disse delikate godbitene, fra de klassiske variantene til vinterens aromatiske fristelser. Hver kapittel inneholder en beskrivelse av utallige varianter, inkludert deres opprinnelse og anbefalte servertips. Historien om makronen begynner midt på 1900-tallet, da Pierre Desfontaines, fetteren til Louis Ernest Ladurée, oppfant den første Ladurée-makronen ved å kombinere to makronkjeks med en smakfull ganache. Siden den gang har oppskriften forblitt uendret. Hvert år feirer Ladurée denne lille, runde kaken, som har en perfekt balanse mellom sprø ytterside og myk kjerne, ved å lansere nye smaker som henter inspirasjon fra årstidene. Utvalget varierer fra de klassiske sjokolade- og bringebærsmakene til festlige makroner og eksotiske smaker knyttet til spesifikke destinasjoner, motedesignere og parfymer. Boken presenterer hele 80 forskjellige Ladurée-makroner, med deres unike aromaer, inspirasjoner og trender.