LANNOO PUBLISHERS

Taste Korea

Taste Korea

Produktbeskrivelse

Hva gjør koreansk mat så velsmakende? Hemmeligheten ligger i 'jangs' – sauser som har vært en uunngåelig del av koreansk matlaging i tusenvis av år. Jang lages ved å fermentere soyabønner til soyasaus (ganjang), soyapasta (doenjang) og chilipasta (gochujang). Denne krydderblandingen gir ikke bare et rikt spekter av smaker, men også betydelige helsefordeler. I denne boken viderefører Ae Jin Huys sin introduksjon av kimchi, koreanske fermenterte Grønnsaker, ved å vise hvordan man kan bruke ulike jangs til å krydre måltidene sine. Prøv for eksempel å erstatte smøret på potetene dine med jang, og oppdag et rikt bouquet av aromaer. Med 70 lett tilgjengelige oppskrifter – laget med ingredienser enkelt å finne i din lokale butikk – gjør disse jangs ditt daglig kosthold sunnere og mer smakfullt på kort tid. Det beste av to verdener!

Prishistorikk

Lavest
399 KR
Høyest
434 KR
Gjennomsnitt
422 KR
Median
423 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke LANNOO PUBLISHERS
Navn Taste Korea
GTIN/EAN/ISBN 9789401489348
Kategorier Bøker