Lap Lambert Academic Publishing

Basic Principles Of Food Chemistry

Basic Principles Of Food Chemistry

Produktbeskrivelse

Matkjemi er en avgjørende del av matvitenskapen, som undersøker endringene i sammensetningen, fysiske, kjemiske og funksjonelle egenskaper samt interaksjoner mellom både biologiske og ikke-biologiske bestanddeler i mat og matprodukter gjennom ulike bearbeidingsfaser og lagringsperioder. Slike endringer kan i stor grad påvirke kvalitetskriterier og sensoriske egenskaper ved mat, i tillegg til sikkerhetsaspektene. Derfor er anvendelsen av matkjemi essensiell for å sikre at kvaliteten og sikkerheten ved matvarer opprettholdes for brukerne. Grunnleggende matkjemi fokuserer på organiske molekyler, som finnes i og produseres av levende organismer, inkludert lipider, karbohydrater og proteiner. Dette omfatter også områder som enzymer, vitaminer, tilsetningsstoffer, mineraler og farger. Ved å studere matkjemi får leseren en dypere forståelse av prinsippene og mekanismene som ligger til grunn for de ulike reaksjonene som skjer under matbearbeiding og tilberedning.

Prishistorikk

Lavest
438 KR
Høyest
457 KR
Gjennomsnitt
448 KR
Median
448 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Lap Lambert Academic Publishing
Navn Basic Principles Of Food Chemistry
GTIN/EAN/ISBN 9786200269706
Kategorier Bøker