Lap Lambert Academic Publishing

Processing and Properties of Protein Based Bioplastics

Processing and Properties of Protein Based Bioplastics

Produktbeskrivelse

Boken 'Processing and Properties of Protein Based Bioplastics' gir en grundig innsikt i bearbeiding og egenskaper av bioplastikker basert på proteiner. Den utforsker de ulike teknologiske prosessene som gjør det mulig å transformere naturlige proteinressurser til bærekraftige plastalternativer. Forfatterne gir en detaljert analyse av materialenes kjemiske og fysiske egenskaper, samt hvordan disse kan påvirke anvendelsene i ulike industrier. Gjennom en kombinasjon av vitenskapelig teori og praktiske applikasjoner, presenteres leserne for metoder og teknikker som kan optimalisere produksjonen av bioplastikk. Denne boken er en uvurderlig ressurs for forskere, fagfolk og studenter som ønsker å forstå de komplekse sammenhengene mellom proteinbaserte materialer og deres potensial i en grønnere fremtid.

Prishistorikk

Lavest
597 KR
Høyest
623 KR
Gjennomsnitt
611 KR
Median
610 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Lap Lambert Academic Publishing
Navn Processing and Properties of Protein Based Bioplastics
GTIN/EAN/ISBN 9783659637094
Kategorier Bøker